MOPAN Suceava

În ziua de 28 ianuarie 2023, la Centrul Eparhial din Suceava, va avea loc Ședința anuală de lucru a Adunării Eparhiale, care va fi prezidată de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Calinic, împreună cu Preasfințitul Părinte Episcop-Vicar Damaschin Dorneanul și Preacucernicul părinte Vicar Administrativ, Arhimandrit Paraschiv Dabija.

Evenimentul va debuta cu săvârșirea Sfintei Liturghii, după care,  Preasfințitul Părinte Damaschin, va oficia în Catedrala Arhiepiscopală rânduiala Tedeum-ului, la care vor fi prezenți membrii Adunării Eparhiale, membrii onorifici ai Adunării Eparhiale și consilierii Centrului Eparhial.

După apelul nominal, vor urma ședința de lucru pe comisii, ședința în plen, luări de cuvânt și interpelări. În cadrul aceleiași ședințe, părinții consilieri vor prezenta auditoriului bilanțul activității desfășurate în anul 2022, specific sectorului pe care îl coordonează, bilanț care se va regăsi în albumul aflat acum la cea de-a III-a ediție.

Ședința anuală de lucru a Adunării Eparhiale din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava