• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul grupului PDL din Consiliul Local Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că aleșii democrat liberali au convocat deliberativul în ședință extraordinară pentru luni, 3 martie, în vederea repartizării fondurilor nerambursabile de la bugetul local necesare finanțării activităților sportive. Harșovschi a amintit că proiectul de hotărâre privind alocarea banilor pentru handbal, fotbal, volei, rugby și celelalte sporturi a fost respins de către consilierii USL în ședința de săptămâna trecută. ”Din păcate consilierii USL nu au înțeles că sportul și în special sportivii au nevoie de finanțare începând cu data de 1 ianuarie 2014 și nu cu 1 iulie. Din interese de partid acest proiect a fost respins în bloc de către consilierii USL. Noi consilierii PDL am înțeles importanța acestor fonduri pentru sportul sucevean și am convocat o ședință extraordinară pentru  luni, 3 martie, ora 12. Considerăm că și consilierii USL vor acorda aceeași importanță vor lăsa deoparte interesele mărunte de partid și se vor mobiliza pentru ședinta de luni”, a spus Harșovschi. Liderul consilierilor PDL din deliberativul local al municipiului Suceava a ținut să le reamintescă aleșilor USL că atunci când echipa de handbal realiza performanțe internaționale ”rupeau scaunele din primul rând” și se dădeau mari susțintători. ”Prin tergiversarea și amânarea unei hotărâri care să permită finanțarea acestui sport vor face rău nu numai sportului în sine ci și iubitorilor acestui sport”, a conchis Harșovschi. Potrivit proiectului inițial, pentru handbal și fotbal erau alocați câte un milion de lei iar pentru celelalte sporturi 500.000 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava