• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a solicitat vicepremierului Vasile Dâncu în videoconferinţa de joi deblocarea programului operaţional pentru investiţii în prevenirea inundaţiilor. Flutur a declarat că judeţul Suceava are nevoie de 60 de milioane de euro arătând că Suceava este judeţul cu cel mai mare grad de risc la inundaţii. Şeful administraţiei judeţene a amintit că fosta guvernare social democrată şi-a bătut joc alocând pentru investiţii în prevenirea inundaţiilor infima sumă de 400.000 de euro. „Am cerut vicepremierului Dâncu să deblocheze programul operaţional pentru infrastructura mare şi acolo e nevoie de cel puţin 60 de milioane de euro pentru 16 zone cu risc mare de inundaţii în judeţul Suceava unde avem deja proiectele pregătite. Degeaba dai bani din Fondul de rezervă să cârpeşti ce strică apele dacă nu faci diguri. În ultimii patru ani nu s-a făcut nici un dig. O ruşine este că Apele Române au alocat pentru judeţul Suceava sume infime de bani. Guvernarea trecută a alocat doar 1,3 milioane de lei pentru tot judeţul adică 400.000 de euro pentru un judeţ care are gradul cel mai mare de risc la inundaţii. Atât a contat judeţul Suceava pentru Apele Române şi asta este o alocare făcută la finele anului trecut de guvernarea Ponta”, a spus Flutur.

„Am solicitat fonduri pentru 4.000 de hectare de terenuri afectate de grindină aparţinând persoanelor fizice”

Preşedintele Consiliului Judeţean a amintit că judeţului Suceava i s-au alocat 30 de milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţiile de la începutul lunii iunie iar acum s-au mai solicitat încă 60 de milioane de lei pentru pagubele produse de ploi după data de 20 iunie în special în zonele Chiril, Crucea. Gheorghe Flutur a mai solicitat vicepremierului Dâncu fonduri pentru despăgubirea persoanelor fizice ale căror culturi au fost afectate de ploi şi grindină. Este vorba de 4.000 de hectare de terenuri din zona Rădăuţi în special. „Am solicitat fonduri pentru 4.000 de hectare de terenuri afectate de grindină aparţinând persoanelor fizice din zona Rădăuţi în special. Încă nu s-a terminat documentaţia tehnică şi am rugat să urgenteze soluţionarea. Până acum evaluările pagubelor s-au făcut doar la ferme, la persoane juridice. La persoanele fizice nu a mers nimeni şi nu e în regulă”, a mai spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava