Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful Corpului de Control al Prefecturii, Gheorghe Cotin, nu mai are voie să conducă mașinile instituției și a fost dat și pe mâna Comisiei de disciplină a Prefecturii. Este decizia luata de prefectul Alexandru Moldovan după ce Cotin s-a ales cu dosar penal la regimul rutier. Iată comunicatul de presă al Prefecturii Suceava:

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public în data de 09.02.2020, privind încălcarea regulilor de circulație în trafic, de către conducătorul auto al autoturismului marca Dacia Logan cu nr. de înmatriculare MAI 43933, aparținând Instituției Prefectului- Județul Suceava, prin prezenta vă comunicăm următoarele:
În data de 06.02.2020, domnul Cotin Gheorghe- șef al Corpului de Control al Prefectului, în baza ordinului de serviciu nr. 551/ 05.02.2020, efectua o deplasare în interes de serviciu cu autoturismul menționat anterior.
Având în vedere că pe traseul de întoarcere la instituție, în jurul orelor 16.00, acesta a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, aspect pe care domnul Gheorghe Cotin l-a comunicat ulterior conducerii instituției, prefectul județului Suceava a dispus o verificare preliminară a aspectelor care au condus la acest incident. În urma acestei verificări s-a confirmat faptul că s-au încălcat regulile de circulație în trafic, de către domnul Cotin Gheorghe, în calitate de conducător auto. Motivația invocată de acesta a fost o stare de rău (amețeală) generată de o afecțiune medicală. Ulterior, în urma publicării imaginilor surprinse de o cameră video aflată într-o mașină ce a circulat în spatele mașinii conduse de angajatul prefecturii Suceava, prefectul județului Suceava a dispus informarea operativă a structurilor centrale de conducere și aplicarea măsurilor administrative de retragere a dreptului de a conduce autovehiculele din dotarea instituției și sesizarea Comisiei de disciplină a salariaților din cadrul Instituției Prefectului – Județul Suceava”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava