Adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Toader Buliga, a fost împuternicit la comanda unității, în locul comisarului șef Dorel Aicoboae. Acesta s-a pensionat, începând cu data de 1 august. Dorel Aicoboae va împlini 50 de ani în luna noiembrie. El avea o vechime de aproape 26 de ani în poliție. Comisarul șef Toader Buliga a fost împuternicit în noiembrie 2016 să exercite, cu caracter temporar, funcția de adjunct al IPJ Suceava. Pînă atunci, el a coordonat Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului. Toader Buliga are 41 de ani. Prefectul de Suceava Mirela Adomnicăi a spus că nu are cunoștință despre ieșirea la pensie a comisarului Aicoboae. Prefectul a adăugat că se aștepta ca, în baza bunei colaborări avute cu Dorel Aicoboae, acesta să o informeze măcar telefonic în legătură cu decizia luată. În urmă cu o lună, lui Dorel Aicoboae i se prelungise împuternicirea la comanda IPJ Suceava. Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat că în ultimele zile au depus cereri de pensionare 700 de polițiști, iar media de vârstă a solicitanților este de 55 de ani. Polițiștii care se încadrează în prevederile legale preferă să se retragă mai repede din activitate, pentru că, la acest moment, în cazul lor, pensia e mai mare decât salariul.

Șeful IPJ Suceava a ieșit la pensie la vârsta de aproape 50 de ani. Poliția Suceava este condusă de Toader Buliga, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
  • CICI

    Ar trebui toți cei sute de polițiști din SUCEAVA să o sune și să o informeze pe d-na pedagog acum prefectă Mirela Adomnicăi că se pensionează.Doar colega ei de partid Marioneta și secretara de liceu DAN a fost total de acotd cu mizeria aceasta.Așa va rămâne PSD în istorie.MIZERABILII!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava