Concert pascal
MOPAN Suceava

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Marcian Colman, a declarat, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că ultimele acte infracţionale înregistrate în baruri impun luarea „unor măsuri urgente pentru ca situaţia să nu degenereze”. Una dintre aceste măsuri ar putea fi reducerea programului de funcţionare în barurile în care s-au semnalat violenţe.

Comisarul şef Marcian Colman a precizat că sunt vizate numai localurile care nu au autorizaţii corespunzătoare şi a chemat instituţiile cu atribuţii în domeniu să-şi intensifice verificările: „Instituţiile care au competenţe, Poliţia nu are atribuţii în acest sens, trebuie să verifice toate barurile din municipiul Suceava, să vadă care sunt autorizate, dacă corespund normelor, dacă au sisteme de supraveghere. Ce interesează Primăria face aceasta, ce interesează Mediul face Mediul, ITM face pe linie de muncă, iar noi, după aceea, facem o analiză şi vedem ce iese. Foarte multe au documente spre aprobare şi o tot ţin aşa, mai duc un act, mai durează câteva luni până aduc un altul şi tot aşa. În acest caz, până le vin toate aprobările vor trebui să funcţioneze numai până la ora 23. Afacerile oamenilor trebuie lăsate să funcţioneze dar în legalitate”, a arătat şeful IPJ Suceava.

Comisarul-şef Colman a mai adăugat că echipele de poliţie vor continua „cu efective sporite” activităţile de prevenire din week-end în discoteci, baruri şi cluburi.

Numai în ultimele două weekenduri poliţiştii au intervenit la conflicte izbucnite între petrecăreţi la mai multe baruri şi localuri din diverse zone ale municipiului. Deocamdată, doar unul dintre acestea, clubul Ranch, a fost închis, de mai multe ori, de Primăria Suceava, din cauza răfuielilor care au avut loc acolo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava