• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, generalul de brigadă doctor Ion Burlui, a fost recompensat cu o Diplomă de Excelenţă de către Instituţia Prefectului, pentru merite deosebite în activitatea profesională. Distincţia i-a fost acordată de prefectul Constantin Harasim în şedinţa de astăzi a Colegiului Prefectural. După primirea Diplomei de Excelenţă, generalul Burlui a spus că îl încearcă un sentiment de emoţie mai mare decît la o intervenţie. El a adăugat că nu ar fi avut posibilitatea de a primi distincţia, dacă în spatele său nu se aflau oameni deosebiţi. Tot astăzi, Ion Burlui a fost înscris în Cartea de onoare a valorilor bucovinene, deschisă de Prefectura Suceava. În cartea de onoare mai apar managerul Spitalului Judeţean Vasile Rîmbu, rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Valentin Popa şi preşedinta Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava, Liliana Agheorghicesei.

Şeful ISU Suceava Ioan Burlui a fost înscris în Cartea de onoare a valorilor bucovinene, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
  • jony

    Istoria si timpul va decide care sunt valorile bucovinene .Seamana a cultul personalitatii.Cam penibil si nefiresc sa te autodeclari .Valoare bucovineana….Pentru ce??Au creat locuri de munca,au atras fonduri si bani pentru niste investitii colosale???Care e meritul acestor auto-intitulati????Niste bugetari ,care traiesc pe salariu din bugetul statului,sa fie asa merituosi???Jalnic ….

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava