• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, lt. col. Mihai Lungu, a fost nominalizat în Cartea de Onoare a valorilor bucovinene. În ședința de ieri a Colegiului Prefectural, Mihai Lungu a primit o diplomă de excelență din partea prefectului Constantin Harsim, acesta având inițiatva de a-l include pe șeful IJJ Suceava în cartea valorilor bucovinene.

Constantin Harasim a spus că nominalizarea inspectorului șef al IJJ Suceava în Cartea de onoare a valorilor bucovinene s-a făcut pentru modul în care Mihai Lungu a condus această instituție. „Profesionalismul domnului locotenent colonel Marian Lungu m-a determinat să-i confer placheta reprezentativă a excelenței pentru oamenii valoroși ai Bucovinei. Am luat în considerare modul în care ați gestionat în acest an acțiunile jandarmeriei, rolul determinant pe care l-ați avut în siguranța alegerilor, în gestionarea corectă a unor situații imprevizibile. Pe mine, ca prefect, mă onorează să vă avem la Suceava și să vă faceți în continuare munca dumneavoastră munca dumneavoastră în aceeași parametri”, a spus prefectul județului Suceava. El a apreciat și modul în care Jandarmeria a gestionat asigurarea ordinii publice la meciul dintre Foresta Suceava și FC Steaua București, care a avut loc joi seara pe stadionul Areni.

În discursul său de acceptare a diplomei de excelență, șeful IJJ Suceava, lt.col. Mihai Lungu a amintit faptul că nu este bucovinean, dar de când a preluat conducerea acestei instituții și-a însușit valorile oamenilor din această zonă. Mihai Lungu a acceptat această distincție și nominalizare în numele tuturor colegilor din Jandarmeria Suceava. „Este o surpriză și îmi găsesc cu greu cuvintele. Cred că această diplomă de excelență aparține întregului colectiv. Colegii mei depun toate eforturile pentru a veni în sprijinul cetățenilor acestui județ și pentru a le conferi acel sentiment de siguranță și securitate de care fiecare dintre noi are nevoie. Mai mult decât atât aș vrea să precizez că prezența dumneavoastră în activitatea și viața mea de regățean, să spunem așa, mi-au insuflat valorile dumneavoastră de hărnicie, cinste, devotament și demnitate. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.

În Cartea de onoare a valorilor bucovinene au mai fost nominalizaţi managerul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”, Vasile Râmbu, rectorul Universtăţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedinta Federatiei Patronale a Întreprinderilor Mici si Mijlocii, Liliana Aghiorghicesei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, generalul Ioan Burlui, generalul de brigadă în rezervă Zaharia Cojocaru, arhimandritul Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, comandantul Centrului Militar Judeţean, Mugurel Anton, directorul cotidianului Crai Nou, Dumitru Teodorescu şi fostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Daniel Martiniuc, general maior în rezervă Neculae Chiaptanaru, profesorul şi publicistul Roman Istrati și preşedinta filialei Suceava a Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din România, Paula Luminiţa Chihai.

 

Șeful Jandarmeriei Suceava în Cartea de onoare a valorilor bucovinene, 7.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (5 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava