MOPAN Suceava

În perioada15 februarie – 15 aprilie 2016, în Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava se desfăşoară procesul de selecţie a studenţilor Erasmus+, pentru anul universitar 2016 – 2017. Sunt scoase la concurs 95 locuri pentru stagii Erasmus de studiu şi practică în instituții partenere din străinătate, în cadrul acordurilor încheiate de USV în programul Erasmus+ finanţat de către Uniunea Europeană.
Concursurile de selecţie se vor desfăşura la nivelul fiecarei facultăţi.
Lista mobilităţilor Erasmus+ disponibile pentru anul universitar 2016 – 2017, criteriile de eligibilitate, precum şi alte informaţii suplimentare se pot obţine de la: Serviciul de Relații Internaționale și Afaceri Europene (corp E, camera 013), dar şi de la coordonatorii Erasmus+ de la facultăţi, precum şi la adresa: http://www.usv.ro/relint/erasmus_plus.php.

Instruirea studenţilor Erasmus selectaţi şi a rezervelor va fi organizată miercuri, pe 26 aprilie 2016, ora 12.00, în Aula din corpul E – parter.
Joi, 3 martie 2016, în Aula corp E parter, ora 12.00, Serviciul de Afaceri Europene va organiza prezentarea „Cum să ajung student Erasmus în universitatea mea”, care face parte din evenimentul Erasmus+ Open Doors 2OD, organizat online de ANPCDEFP.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava