MOPAN Suceava

Chiar dacă nu a putut face meciuri amicale în compania altor echipe şi nu a avut posibilitatea de a face un stagiu de pregătire centralizată, formaţia de rugby CSM Bucovina Suceava a realizat un joc şcoală pentru a putea cristaliza un XV de bază pentru partea a doua a campionatului. Având un lot destul de numeros la dispoziţie, antrenorul Constantin Vlad a alcătuit două echipe echilibrate în care de o parte s-au aflat jucătorii foarte tineri şi dornici de afirmare, iar de cealaltă ceilalţi mai experimentaţi.

„A fost un antrenament foarte util după care ne-am putut face o părere în legătură cu posibilităţile unor jucători. Am tras concluziile potrivite şi vom încerca să alcătuim un prim XV cât mai competitiv pentru jocul cu CSU Galaţi din prima rundă a părţii a doua a campionatului.

Aşteptăm din nou publicul iubitor de rugby la stadionul „Unirea” şi sperăm să putem lupta pentru locul IV în clasamentul Diviziei Naţionale” a declarat antrenorul formaţiei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

În prima rundă a părţii a doua a sezonului competiţional 2013 al Diviziei Naţionale de rugby formaţia CSM Bucovina Suceava va întâlni sâmbătă 3 august de la ora 11.00 gruparea CSU Galaţi. Echipa suceveană se află deocamdată pe locul V în clasament cu 19 puncte, la doar un singur punct de ocupanta locului IV, Ştiinţa Petroşani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava