Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, la Sfântu Gheorghe s-a desfăşurat Cupa Selecţionatelor de serie la handbal masculin pentru juniori III. Competiţia a avut un caracter de selecţie şi a adunat la start 12 echipe formate din cei mai buni jucători din ţară. Profesorul Răzvan Bernicu a fost antrenor formaţiei reprezentative a seriei A şi a avut în lot şi patru foarte tineri handbalişti pe care-i pregăteşte la LPS Suceava. Este vorba de Antonio Pintilei, Claudiu Lăzurcă, Ionuţ Logofătu, Emanuel Munteanu, Lucian Rusu şi Ioan Munteanu.

Pe parcursul turneului, selecţionata serie A a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III a disputat şase partide. Echipa seriei A a învins cu 32-29 pe cea a seriei I, cu 32-26 pe cea a seriei C şi a pierdut cu 27-30 în faţa grupării reprezentând seria K, cu 28-32 în faţa celei care a reprezentat seria E, cu 26-33 în faţa celei din seria J şi cu 27-30 în faţa celor din seria G.

„Principalul obiectiv al competiţiei a fost cel de a selecţiona cei mai buni jucători ai acestei categorii de vârstă. În urma consultărilor avute cu antrenorii federali, trei dintre jucătorii de la LPS Suceava vor rămâne în vizorul lor. Este vorba despre interul dreapta Ionuţ Logofătu, centrul Caludiu Lăzurcă şi interul stânga Emanuel Muntenu” a declarat antrenorul selecţionatei seriei A, Răzvan Bernicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava