• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Selena Gomez a fost internată într-un spital pentru a primi tratament de specilitate, după ce a suferit o cădere nervoasă, informează contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă 26 de ani – care anul trecut a fost supusă unui transplant de rinichi – a fost de două ori spitalizată în ultimele două săptămâni, prima dată după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine, iar a doua oară, la o diferență de câteva zile, după ce alte analize sagvine pe care le-a făcut au avut aceleaşi rezultate proaste și i-au provocat o cădere nervoasă şi atacuri de panică.

Acum, potrivit contactmusic.com, Selena s-ar afla într-o clinică psihiatrică de pe coasta de est a SUA.

Artista nu a mai fost văzută în public de câteva săptămâni, iar recent le-a spus fanilor că va lua, din nou, o pauză de la social-media. Ea a scris pe Instagram: „Voi lua o pauză de la rețelele de socializare. Din nou. Oricât de recunoscătoare aș fi pentru vocea pe care rețelele de socializare ne-o dă, sunt și bucuroasă că pot să fac un pas în spate și să mă retrag, să îmi trăiesc viața, să trăiesc momentul. Bunătate și încurajări, doar pentru puțin timp! Doar să țineți minte – comentariile negative pot răni sentimentele oricui.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava