MOPAN Suceava

Selena Gomez se numără printre vedetele care nu s-au sfiit niciodată să vorbească despre tulburările mentale cu care se confruntă, motiv pentru care președintele SUA, Joe Biden, a decis să o invite la Casa Albă. Cei doi, alături de Prima Doamnă a Statelor Unite, au discutat despre importanța bunăstării mentale, dar și despre eliminarea stigmatului din jurul problemelor psihice, notează click.ro.

„Sănătatea mentală este tot sănătate. Pentru toți oamenii care se luptă (n.r.- cu astfel de probleme): să știți că nu sunteți singuri. Pentru Luna Conștientizării Sănătății Mentale, ne-am așezat la o discuție despre cum putem să eliminăm stigma și cum putem să îmbunătățim accesul la îngrijire, astfel încât orice om să poate avea acces la ajutorul de care are nevoie”, a scris președintele Joe Biden, pe Twitter, potrivit sursei citate. „Ce onoare”, a răspuns Selena Gomez.

Solista a vorbit  deseori despre tulburările mentale cu care se confruntă, iar președintele SUA a decis să îi mulțumească pentru că a făcut publice aceste detalii, în contextul în care le-a fost de ajutor și altor persoane care se confruntă cu situații similare.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/selena-gomez-invitata-de-joe-biden-la-casa-alba-638729.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava