MOPAN Suceava

Selena Gomez a vorbit într-un interviu recent, acordat revistei American Vogue, despre sesiunile ei zilnice de terapie.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani – care a fost diagnosticată în 2014 cu lupus şi care s-a internat într-un centru de reabilitare pentru a se face bine –  a spus că ia o pauză pe termen nedefinit de la turneul ei mondial.

De când a reapărut în lumina reflectoarelor, vedeta a participat la American Music Awards şi a făcut publică relaţia ei cu The Weekend.

„DBT (Dialectical Behaviour Therapy) mi-a schimbat complet viaţa.”, a spus Selena pentru American Vogue, potrivit contactmusic.com, dezvăluind că are întâlniri cu terapeutul ei de cinci ori pe săptămână. Ea a continuat: „Mi-aş dori ca mai mulţi oameni să aibă curajul să vorbească despre terapie. Noi, fetele, suntem învăţate să fim, aproape, prea optimiste, puternice, sexy şi cool tot timpul. Avem nevoie să simţim că ni se permite să mai şi cădem.”

Selena a mai spus că internarea sa la reabilitare a venit după o perioadă în care s-a luptat cu singurătatea, depresia şi anxietatea. „Eram la pământ. Eram în depresie. Mă luptam cu anxietatea. Începusem să am atacuri de panică chiar înainte de a urca pe scenă, ori chiar înainte de a părăsi scena. Simţeam că nu e bine, că nu mai pot. Simţeam că nu le ofer fanilor mei nimic, iar ei puteau vedea acest lucru.”, a mai spus Selena Gomez, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava