MOPAN Suceava

Cântăreața Selena Gomez, în vârstă de 23 de ani, care s-a tot iubit, în trecut, cu Justin Bieber, 21, a declarat într-un interviu recent că i-ar plăcea să aibă o relație cu un bărbat mai în vârstă, dar că se teme că look-ul ei adolescentin îi va sta în cale.

Selena a declarat pentru revista InStyle, potrivit contactmusic.com: „Uneori simt că arăt de 16 ani, lucru care mă cam încurcă, pentru că mi-ar plăcea să ies la întâlniri cu bărbați mai în vârstă.”

La începutul acestui an, s-a scris în presa de peste ocean că vedeta ar avea o relație cu producătorul muzical Zedd, dar Selena insistă că este singură și că nu prea se bucură de acest statut.
„Urăsc asta”, s-a confesat ea, potrivit sursei citate. „Este ciudat și sunt îngrozită de ideea că un tip m-a căutat pe Google înainte de a ieși la o întâlnire – chiar s-a întâmplat acest lucru.”

Tot anul acesta, au existat zvonuri potrivit cărora artista ar avea o relațe cu Zayn Malik, fost component al trupei One Directio. Frumoasa vedetă a negat și aceste zvonuri, dar a mărturisit că nu ar spune ‚nu’ dacă muzicianul ar invita-o în oraș. „Dacă m-ar fi invitat în oraș, aș fi ieșit cu el. Glumesc, de fapt, nu glumesc.”, a spus Selena Gomez.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava