Concert pascal
MOPAN Suceava

Selena Gomez s-a întors pe rețelele de socializare pentru a le mulțumi fanilor pentru sprijinul pe care i l-au acordat și pentru a le spune ‘La mulți ani!”, informează contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani a postat un mesaj pe Instragram luni, primul din septembrie 2018, atunci când a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, pentru a se concentra asupra sănătății sale fizice, dar și mintale.

Selena – care s-a internat într-un centru de reabilitare la începutul lunii octombrie, după ce a suferit „o cădere emoțională”, survenită în urma multiplelor spitalizări (din cauza bolii lupus, dar și din cauza trasnplantului de rinichi) – a scris pe Instagram, potrivit sursei citate: „A trecut ceva vreme de când nu ați mai auzit nimic de la mine, dar mi-am dorit să urez tuturor ‘la mulți ani’ și să vă mulțumesc pentru dragoste și sprijin. Anul trecut a fost, cu siguranță, unul în care am meditat foarte mult, a fost un an al provocărilor și al maturizării. Mereu există acel gen de provocări ce îți arată cine ești, dar și cine ești capabil să devii. Credeți-mă, nu este ușor, dar sunt mândră de persoana în care mă transform și abia aștept să văd ce mi-a pregătit acest an. Vă iubesc pe toți.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava