MOPAN Suceava

Selena Gomez a mărturisit că se caută pe Google pentru a vedea cum a arătat în ținutele alese pentru diferite evenimente și a mărturisit că, uneori, alegerile făcute o îngrozesc.

Vedeta în vârstă de 28 de ani a spus pentru Into The Gloss, potrivit contactmusic.com: „Uneori mă caut pe Google și mă uit la ținutele pe care le-am purtat în trecut la diferite evenimente – e cam aiurea să te vezi cum ai dat greș uneori, dar e drăguț să ai la dispoziție un album online. Doamne – îmi amintesc de momentul în care am participat la petrecerea Teen vogue Young Hollywood și am purtat un tricou pe care scria ‘Hotter than’ nu știu ce, și o curea, și o pereche de cizme foarte strâmte și ciudate asortate cu o șosetă sau ceva – arătam oribil și mi-am mai pus și o bentiță albastră în păr. Îmi amintesc faptul că m-am privit în oglindă și mi-am spus: ‘Mă simt foarte cool’. Foarte bine că m-am simțit atât de bine atunci. Dar acum nici nu pot să mă uit cu mine la pozele cu mine de atunci.”

Vedeta a mai spus că tot ceea ce contează este să se simtă bine în hainele pe care le poartă și că îi este imposibil să își definească stilul vestimentar, pentru că acesta este mereu în schimbare,

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava