MOPAN Suceava

Selena Gomez și The Weeknd au fost surprinși sărutându-se, la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul unei plimbări cu iahtul, potrivit contactmusic.com.

O sursă a spus pentru Entertainment Tonight: „Selena părea foarte fericită și cuprinsă de romantism. The Weeknd era la fel de fericit și foarte afectuos. Păreau foarte îndrăgostiți.”

Cei doi au fost văzuți urcându-se la bordul iahtului sâmbătă seară, în jurul orei nouăsprezece, iar pe la unu dimineața, după ce s-au bucurat de o noapte împreună, au părăsit ambarcațiunea.

Săptămâna trecută, un apropiat al muzicianului, a dezvăluit că celor doi artiști sunt tot mai atrași unul de celălalt. „Se îndrăgostesc unul de celălalt. I-a spus Selenei cât de mult ține la ea. Au o conexiune nebună. Selena este foarte sigură pe ea. Abel este mândru să o aibă pe Selena alături de el.”, a spus sursa, potrivit contactmusic.com.

De asemenea, aceeași sursă a mai spus că cei doi „au o relație foarte sexy și flirtează foarte mult”. „El chiar o place. Își scriu mesaje în fiecare zi. Au o relație foarte sexy și flirtează foarte mult. Râd mult împreună și sunt atrași unul de personalitatea celuilalt. Momentan, doar se si distrează împreună și se simt bine. Ea este fericită și nu o deranjează să arate acest lucru lumii îtregi. Abel o face să se simtă în siguranță, iar Selena nu are nimic de ascuns.”

Selena și The Weeknd au fost văzuți împreună pentru prima dată și au stârnit zvonul conform căruia ar forma un cuplu, luan trecută, când ai fost văzuți sărutându-se în fața restaurantului Giorgio Baldi din Santa Monica.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava