• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Selena Gomez şi The Weekend – pe numele său real Abel Tesfaye – au hotărât să se despartă, după 10 luni de relaţie, informează contactmusic.com. Un apropiat de-al cuplului a spus pentru revista People: „Ea şi Abel încearcă să facă relaţia să meargă de câteva luni. A fost greu, el fiind în turneu, oar ea filmând în New York. Nu a fost deloc uşor pentru ei. Momentan, totul s-a terminat, dar ţin legătura. A fost greu pentru ei să conştientizeze că aceasta era direcţia în care se îndrepta relaţia lor, dar lucrurile mergeau rău de câteva luni.”

Selena și The Weeknd au fost văzuți împreună pentru prima dată și au stârnit zvonul conform căruia ar forma un cuplu, în luna ianuarie, când au fost văzuți sărutându-se în fața restaurantului Giorgio Baldi din Santa Monica.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava