• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Selena Gomez speră să colaboreze cu cea mai bună prietenă a sa, Taylor Swift, la o nouă piesă, cât mai curând, potrivit contactmusic.com. Interpreta hit-ului ‘Come and Get It’ a avut o revenire de succes, anul trecut, mulțumită albumului de studio ‘Revival’, care a ajuns pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.

Selena, care a colaborat, printre alții, cu Dj Zedd și cu Charlie Puth, îțși dorește acum un duet cu buna sa prietnă – care se întâmplă să fie și una dintre cele mai mari vedete pop ale momentului, mai scrie sursa citată.

Întrebată de reporterii E!News dacă va înregistra o piesă cu Taylor, Selena a răspuns: „Oh, nu știu. Cred că se va întâmpla și asta, nu? Este prietena mea cea mai bună. Vom vedea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava