Concert pascal
MOPAN Suceava

Petrecerea organizată de vestitul vlogger Selly de ziua lui s-a lăsat cu amenzi din partea polițiștilor. Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, la care nu s-a respectat nici urmă de distanțare socială, chiar de pe contul de Instagram al celebrului vlogger, care a publicat filmulețe de la paranghelia la care i-au cântat maneliștii Tzancă Urganul și Costel Biju, notează click.ro.

“Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, a precizat Poliția Ilfov, într-un comunicat remis presei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-selly-amendat-dupa-cheful-de-ziua-lui-incalcat-toate-restrictiile-pandemiei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava