Concert pascal
MOPAN Suceava

Plecarea vloggerului Selly (20 de ani) de la Prima TV, unde realiza emisiunea “Selly Show”, a stârnit o serie de reacții în lumea televiziunii. Tânărul a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a avut ocazia să răspundă tuturor acuzațiilor care i s-au adus în ultima vreme, notează click.ro.

De departe însă cel mai virulent a fost realizatorul tv Victor Ciutacu, care a comentat ironic la adresa celebrului vlogger, într-o postare pe pagina lui de Facebook.

Invitat într-o nouă ediție a prodcastului “Acasă La Măruță”, Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, i-a dat și el o replică lui Victor Ciutacu. ”Domnu Ciutacu se îmbracă foarte hipist, e pe tinerețe, pe adidași. Cum să mă doară pe mine mesajul lui Ciutacu? Pe mine mă doare când niște idoli de-ai mei mi-o dau, nu Ciutacu. După modul cum a formulat mesajul pare că pe el l-a durut ceva. Are niște formulări penale. Eu am un război, un proces cu România TV. Nu am nimic personal cu el, dar vezi diferența dintre generații? Cum jignim noi și cum jignesc ei. Ce repertoriu de cuvinte… papagal gonflabil”, a comentat Selly, la prodcastul lui Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.

Vloggerul a făcut precizări și în ce privește scandalul iscat la ziua lui, care s-a lăsat cu amenzi la Poliție. Chiar dacă a recunoscut că a încălcat legea, Selly nu regretă nici o clipă prezența maneliștilor Tzancă Uraganul și Costel Biju la petrecere. Ba, mai mult, vloggerul a dezvăluit ca a plătit câteva mii de euro ca manelistul sa vină să cânte la el la chef.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/selly-i-dat-replica-lui-victor-ciutacu-dupa-ce-acesta-l-facut-papagal-gonflat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava