MOPAN Suceava

Selly e pericol public pe șosele în ultima vreme. Vloggerul are la activ numeroase abateri rutiere, însă nu se lasă de condus. A venit la premiera filmului Ramon tot cu mașina, deși făcuse accident în trafic în urmă cu doar o săptămână. Ei, știți cum se spune… totul e bine când se termină cu bine!

Pe 23 ianuarie, Selly a fost neatent la volan și a produs un accident de toată frumusețea. La modul ironic frumusețe, vă dați seama! Deși are la activ numeroase abateri în trafic, Selly nu se lasă de șofat nici în ruptul capului.

„Nu se poate spune că sunt un șofer prost! Sunt doar neatent, uneori! Așa se întâmplă când vrei să faci mai multe lucruri deodată, să răspunzi la telefon, să vorbești cu toată lumea. Știu că am avut multe probleme la volan, dar asta e! Asta nu înseamnă acum că nu mai merg cu mașina. Reparăm mașina că avem asigurare și mergem mai departe”, a declarat vloggerul, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/selly-spaima-soselelor-s-a-urcat-din-nou-la-2238912.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava