• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Duminică 1 Iulie, orele 18.00, la sala de conferințe a Muzeului de Istorie Suceava, se va deșfasura seminarul de dezvoltare personală „Schimbă-ți viața în 90 de zile”.

„La acest seminar practic de dezvoltare personală vom învăța cum să utilizăm sugestiile pozitive, respirația corectă și exercițiile de relaxare și explorare a subconștientului. Scopul nostru este să ne programăm mental și emoțional corpul pentru o viață sănătoasă plină de iubire, împliniri și reușite. Vom învăța cum să ne eliberăm corpul de blocaje, limitări, traume și dezechilibre și astfel vor dispare treptat toate stările emoționale negative acumulate pe parcursul vieții noastre. Fundamentul acestei transformări plenare a ființei, a gândurile și emoțiilor noastre se va realiza în 90 de zile, deci doritorii trebuie să fie perseverenți. Beneficiile acestei transformări ale ființei noastre ne vor influența pozitiv starea de sănătate, relațiile cu ceilalți, relațiile cu familia, cariera, alegerile de viață și nu numai. Organizăm gratuit acest seminar unic ca și metodă de terapie deoarece avem mai multă nevoie ca oricând să transformăm societatea, mediul în care trăim, și nu o putem face decât începând cu noi – corpul, emoțiile, gândurile și acțiunile noastre, a declarat psiholog Mihai Moisoiu.

Intrare liberă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava