MOPAN Suceava

Vineri, 31 martie 2017, începând cu ora 14:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava va avea loc seminarul “Impactul modificărilor fiscale în 2017”. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, CECCAR Suceava și Ordinul Consilierilor Juridici Suceava.

În contextul recentelor modificări fiscale și financiar-contabile, seminarul propune abordarea Codului Fiscal, cu accent pe modificările fiscale aplicabile în 2017, impactul măsurilor asupra activității juridice și contabile a societăților, precum și impactul acestora asupra activității agenților economici.

Seminarul se va axa pe abordarea principalelor teme fiscale ale momentului, precum: impozitul specific, regimul fiscal al dividendelor în 2017, cota de taxă pe valoare adăugată (TVA) de 0%, precum și trecerea de la impozitul pe profit la micro și invers, majorarea plafonului aferent cheltuielilor sociale până la 5% din fondul de salarii, legea prevenției etc.

Înscrierile la seminar se realizează prin transmiterea talonului de participare, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO,

Tel.  +40 230 521 506,

Fax: +40 230 520 099,

E-mail: office@ccisuceava.ro;

Web: www.ccisv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava