• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Parlamentarii democrat liberali, senatorul Gheorghe Flutur și deputații Ioan Bălan respectiv Sanda Maria Ardeleanu trag un semnal de alarmă cu privire la ”degringolada în care se află învățământul sucevean” la început de an școlar. Deputata Sanda Maria Ardeleanu constată că mii de elevi, mii de părinți încep cel mai sărac an școlar, în condiții igenico-sanitare mai proaste ca niciodată. ”Constatăm că și de data aceasta așteptările populației au fost înșelate de mesaje mediatice frumos ambalate, dar care ascund găunoșenia fără precedent a unei guvernări ce beneficiază, încă, de cel mai mare suport popular. Doar în județul Suceava, din cele 822 de unități școlare, sunt autorizate sanitar doar 223, adică 73% din unitățile de învățământ sunt neautorizate pentru anul școlar 2013-2014. Statistica Inspectoratului Școlar Județean este una neagră și atunci când vine vorba despre acoperirea județului cu microbuze școlare: există un deficit de 31 de microbuze, înregistrându-se o creștere a acestui deficit față de anul trecut”, a arătat Ardeleanu.

”Stimați Guvernanți, nu vă jucați cu Educația pentru că greșelile se vor întoarce împotriva dumneavoastră”

Senatorul Gheorghe Flutur a subliniat la rândul său că investițiile sunt stopate, iar lipsa unei susțineri de la Guvern a făcut ca anul acesta să nu se aloce nici un leu pentru construcția sau pentru refacerea școlilor și grădinițelor din județ. ”Mai mult, există cazuri de unități finalizate dar care nu sunt predate autorităților locale deoarece nu au fost onorate plățile contractuale constructorilor. Unde sunt faptele din spatele vorbelor din vara trecută? Dacă mai adăugăm la toate acestea rezultatele dezastruoase de la cele două sesiuni de Bacalaureat, de la examenele de titularizare și de la alte concursuri, lipsa de viziune a Ministerului Educației care ne-a bombardat în toată această perioadă cu anunțuri ce nu fac decât să confirme haosul creat de o contra-reformă criminală, politizarea profundă a sistemului, putem spune, odată cu elevii, părinții și dascălii, că învățământul nostru traversează cea mai neagră perioadă din istoria sa post-decembristă. Unii trâmbițează în continuare, uitându-se cu fățărnicie în ochii tinerilor pe la școli de vară, susținerea lor. Cum o vor face dacă până acum nu au făcut nimic?”, a spus Flutur. Deputatul Ioan Bălan consideră că încă mai este puțin timp pentru a salva ceea ce se mai poate salva și de aceea solicită tuturor instituțiilor de resort, ministrului educației, administrațiilor județene să se trezească și să-și respecte cuvântul dat. ”Stimați Guvernanți, nu vă jucați cu Educația pentru că greșelile se vor întoarce împotriva dumneavoastră”, a este avertismentul lansat de parlamentarii PDL de Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava