Senatorul PSD din colegiul de munte al judeţului Suceava, Neculai Bereanu, face parte din Comisia pentru Agricultură, Silvicultură şi Dezvoltare Rurală. Neculai Bereanu a fost ales luni în această comisie la propunea grupului PSD din Senat. Bereanu mai face parte şi din Comisia pentru privatizare şi administrarea activelor statului.
El a subliniat că alegerea sa în noua comisie pentru agricultură reprezintă un avantaj pentru judeţul Suceava, în condiţiile în care va avea un cuvânt de spus în viitoarele decizii care se vor lua, în special în domeniile agriculturii şi silviculturii. „Avantajul este că voi fi mai aproape de toate informaţiile legislative din acest domeniu. Iar pentru Suceava este extrem de important, având în vedere că agricultura şi silvicultura sunt două domenii extrem de dezvoltate”, a spus Bereanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... Timpau alexa

    Bla , bla Berene , unde ai stat ma pana amu?Ca te-am vazut in campania electorala latrand langa Ursaciuc si de atnci , nimic!Ma gandeam c-ai cherit , ma Berene.Ai chiulit un an si acum pt.merite deosebite , te-au pus astia intr-o comisie unde habar n-ai ce vei face, daca vei face ceva!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava