Senatorul PSD de Suceava, Ilie Niță, consideră că liberalii suceveni, prin vocea senatorului Daniel Cadariu, încearcă să minimalizeze importanța deschiderii noului Spital Municipal din Fălticeni.

În cursul zilei de astăzi, un oarecare senator PNL de Suceava și-a dat în petec încercând să țină lecții de morală demnitarilor PSD, acuzându-i pe aceștia de lipsa investițiilor în zona Fălticeniului și în general, de orice rău întâmplat pe lumea asta. Probabil intervenția sa face parte din acceași strategie abordată de președintele Iohannis, care văzând lipsa de eficiență și de viziune a guvernului PNL, încearcă de câteva săptămâni să ascundă nepuțința și mediocritatea acestuia prin ieșiri necontrolate la adresa PSD-ului, sperând să distragă atenția opiniei publice de la eșecul tot mai vizibil al acestei guvernări.

Ba mai mult, senatorul PNL de Suceava minimalizează importanța deschiderii spitalului nou de la Fălticeni, considerând insistența noastră pentru alocarea de fonduri în vederea achiziționării de aparatură medicală neavenită, demonstrând prin aceasta că pentru PNL-iști viața sucevenilor contează doar sub aspectul numărului de voturi. Atât! În rest, ne tot scot ochii cu cei 5 milioane de lei alocați la începutul anului, bani care nu au avut ca destinație achiziționarea de aparatură medicală, drept pentru care s-au întors la bugetul de stat, fără să poată fi folosiți pentru a deschide această unitate spitalicească. Atât au putut face ei pentru Fălticeni: nimic! Dar cu toate acestea, au tupeul să iasă cu declarații menite a duce în eroare opinia publică, folosindu-se de minciună și de manipulare.

Mai există posibilitatea ca ieșirea domnului senator PNL de Suceava să aibă ca scop imacularea imaginii șefului său direct la nivel județean, deghizat de câțiva ani în președinte de Consiliu Județean, de a cărui pix depinde viitorul politic al domniei sale. E o încercare hazardată, sortită eșecului, pentru că din momentul când  șeful său s-a dat „doctor” pentru a fi testat de Covid 19 înaintea „muritorilor de rând” s-a descalificat total în fața oamenilor, asta ca să nu mai aducem în discuție gestionarea epidemiei  la nivelul întregului județ, care a făcut ca Suceava să se transforme în „Lombardia” României. Știm că încercarea moarte n-are, dar la fel de bine știm și că ulciorul nu merge de multe ori la apă…

Închei acest comunicat menționând că înțeleg perfect frustrarea liberalilor, pentru că, prin acțiunile noastre, demonstrăm că facem o politică a faptelor, care îi pune în umbră și demonstrează în mod repetat că nu se pricep la nimic. Deja am convingerea că alegătorii nu-i mai consideră o alternativă viabilă la guvernare și cred că încep să simtă și ei acest lucru. De aceea, pentru a nu intra în polemici fără sens, propunem să avem răbdare până la alegerile parlamentare iar la momentul respectiv, electoratul să ne judece. Pentru că a făcut-o cum trebuie și în 2012, și în 2016.

Senator, Ilie Niță

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava