Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul județean al PSD, senatorul Ioan Stan, i-a cerut prefectului Alexandru Moldovan, având în vedere situația deosebit de gravă referitoare la răspândirea coronavirusului precum și decretarea stării de urgență pe teritoriul României, să găsească de urgență o soluție pentru rezolvarea situației financiare a primăriei Straja care nu are buget.

”Considerăm că în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu prefectul ar trebui să-și asume o decizie și să deblocheze respectiva situație”

”Solicit soluționarea situației financiare a primăriei Straja, care în contextual actual, când este instituită starea de urgență pe teritoriul întregii țări iar epidemia de coronavirus este în plină desfășurare, efectiv nu are buget. Nu voi insista asupra aspectelor juridice ale acestei situații, deoarece prefectul le cunoaște destul de bine. Totuși, îi atragem atenția că ne aflăm într-o situație excepțională, iar astfel de situații cer răspunsuri pe măsură din partea autorităților. Prin urmare, nu știu cât de oportună este așteptarea punctului de vedere al Ministerului de Interne cu privire la această speță, minister care la ora actuală are ca prioritate gestionarea stării de urgență și a epidemiei. Considerăm că în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu prefectul ar trebui să-și asume o decizie și să deblocheze respectiva situație. Suntem convinși că instituția pe care o conduce are suficienți specialiști care pot oferi suportul legal prin care această problemă să-și găsească rezolvarea. Subliniem faptul că în momentul actual sunt mult mai importante viața și sănătatea locuitorilor comunei Straja decât problemele organizatorice ale Consiliului Local din localitate. Avem încredere că în aceste clipe clipe grele prin care trecem, va învinge în cele din urmă rațiunea și responsabilitatea. Nu este vremea scuzelor, este vremea acțiunii și a asumării”, a transmis Ioan Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava