Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, consideră că actualul șef al statului, Klaus Iohannis, a demonstrat la dezbaterea de miercuri seara că are anvergura unui președinte, pregătit pentru orice situație, așa cum merită România. Constantin Daniel Cadariu a precizat între candidatul PNL Klaus Iohannis și candidatul PSD Viorica Dăncilă există o diferență colosală, aceasta din urmă, împreună cu PSD, făcând doar circ, o improvizație, „făcându-se de râs”. Cadariu a evidențiat faptul că dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii a fost unul total deschis, neregizat, cu întrebări complet libere. „A fost un dialog de conținut, de substanță, civilizat, nu de cancan, așa cum face PSD. Este un format în care s-a văzut mult mai bine adevăratul Klaus Iohannis, bine pregătit, dezbaterea fiind așa cum ar trebui să fie toate, așezate, cu mult bun simț, din care românii chiar au putut să afle ceva. Este un model nou de dialog, aplicat, care ar trebui extins și în alte campanii electorale, acest format fiind o premieră pentru istoria post-decembristă a dezbaterilor prezidențiale, care a fixat un standard al discuției”, a declarat senatorul PNL de Suceava. El a precizat că dialogul la care a participat președintele a fost un format solicitant, intens, care a arătat cât de pregătit este un lider politic.
Daniel Cadariu a spus că la dezbatere s-a văzut un președinte profesionist, bine pregătit, care își cunoaște foarte bine temele și activitatea. „S-a văzut că avându-l pe Klaus Iohannis președinte al României există siguranța că țara va lua drumul corect. Klaus Iohannis a putut să răspundă consistent pe orice subiect, de la politică externă, economie și justiție, până la chestiuni despre sport, infrastructură sau energie. A vorbit pe larg despre idei, teme de actualitate, mai mult decât se aștepta oricine, dincolo de discuția despre amenințarea pe care PSD o reprezintă pentru societate. Mai mult, Klaus Iohannis a arătat un profil de președinte care are soluții, care își propune în mod serios ca România să intre într-o nouă etapă de construcție corectă a statului”, a precizat Daniel Cadariu, care a mai adăugat că Klaus Iohannis a confirmat aseară că este complet potrivit pentru această poziție și este singurul care deține experiența, anvergura și reperele necesare pentru a fi președintele României.

Daniel Cadariu: Klaus Iohannis a evidențiat faptul că PSD trebuie înlăturat din decizia statului

Senatorul PNL de Suceava a evidențiat faptul că președintele țării a transmis o serie de mesaje extrem de importante, printre care cel legat de succesul pe care l-a avut în a opri PSD să acapareze întreg statul român. Daniel Cadariu a precizat că șeful statului a evidențiat faptul că a păstrat traiectoria pro-europeană și valorile europene și a salvat imaginea României. „Klaus Iohannis a evidențiat faptul că PSD trebuie înlăturat din decizia statului, dar și că se află de aceeași parte a baricadei cu votanții USR-Plus, PMP, cu etnicii maghiari, cu cei din Diaspora, făcând un apel și către tineri de a se prezenta la vot”, a arătat Cadariu. El a mai adăugat că președintele Iohannis a mai transmis că situația economică preluată de Guvernul Orban trebuie tratată cu foarte foarte mare atenție, având în vedere că PSD a pus foarte mult accent pe consum. De asemenea, Daniel Cadariu a evidențiat faptul că Klaus Iohannis a subliniat că a reușit să oprească 70% din efectele toxice din legile Justiției, organizând Referendumul atunci când a avut un impact politic maxim.
„În același timp, președintele a anunțat că își dorește o configurație politică la următoarele alegeri, în care să putem discuta de modernizarea Constituției, despre arhitectura statului, despre reforma administrației, despre reforma marilor sisteme. Mai mult, președintele a spus că din punctul său de vedere se pot realiza anticipate, dar unele lucruri se pot obține și până atunci, în acest Parlament, cu majorități punctuale”, a mai declarat senatorul PNL de Suceava. Daniel Cadariu a precizat că președintele României a mai arătat că în două săptămâni a avut mai multe discuții cu Guvernul Orban decât a avut cu cel PSD în trei ani, Klaus Iohannis punctând de mai multe ori că se va implica pentru ca Guvernul condus de PNL să reușească. Nu în ultimul rând, Cadariu a amintit că șeful statului a declarat că intervenția de la protestele din 10 august a fost cea mai gravă intervenție a statului împotriva cetățenilor, Klaus Iohannis precizând că filosofia PSD a fost „una de sorginte comunistă, un sistem represiv, în care cetățeanul există pentru stat, nu statul pentru cetățean așa cum consider eu”.

Cadariu: PSD a continuat și prin conferința de presă a Vioricăi Dăncilă seria de fake-news și dezinformări

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Cadariu, a spus că în comparație cu dezbaterea lui Klaus Iohannis, conferința de presă a Vioricăi Dăncilă a arătat că PSD nu are ce să ne mai spună nou, dar și că acest partid „rămâne pericolul pe care îl cunoaștem, dar pe care nu avem voie să-l subestimăm”.
„Viorica Dăncilă a arătat a candidat foarte bine antrenat să devină un nou Dragnea. S-a pregătit să devină un și mai bun pesedist. Viorica Dăncilă a dat răspunsurile standard pe care le dă orice PSD-ist: nu îl reneagă pe Dragnea, nu recunoaște dezastrul din Justiție, nu înțelege subtilitățile în relațiile internaționale și diferențele de raportare pe care trebuie să le aibă țara noastră. S-a văzut că este imposibil să compari cei doi candidați. Nu se pot face comparații, e o diferență de la cer la pământ. Viorica Dăncilă a evoluat la stadiul de a reproduce continuu clișee din retorica toxică a PSD”, a spus Daniel Cadariu.

El a arătat că la orice întrebare sensibilă, despre PSD, Liviu Dragnea sau despre angajrea fiului la stat, Viorica Dăncilă a evitat răspunsul și a găsit pretexte să-l atace din nou, gratuit, pe Klaus Iohannis. „PSD a continuat și prin conferința de presă seria de fake-news și dezinformări. Tot momentul conferinței de presă a fost o improvizație doar pentru a încerca să îl <troleze> pe președintele Iohannis. Însă nu au reușit decât circ, care le-a arătat nivelul. De asemenea, s-a văzut că Dăncilă a avut nevoie de ajutorul purtătorului de cuvânt al PSD în încercarea sa de a face față întrebărilor jurnaliștilor. Mai mult, candidatul Viorica Dăncilă a reușit să se facă iar de râs prin greșeli gramaticale, momentul cu greșeala privind aria cercului, ea pretinzând că a oferit meditații la matematică în trecut, sau refuzul de a răspunde în engleză unui ziarist”, a încheiat Constantin Daniel Cadariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava