Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, ales în colegiul de munte al judeţului, Neculai Bereanu, a fost ales chestor al Camerei Superioare a Parlamentului. Senatorii PSD au votat, duminică, noii membri din conducerea Camerei. Ei i-au ales ca vicepreşedinţi pe Ioan Chelaru şi Augustin Mitu, în timp ce Niculae Bădălău şi Neculai Bereanu vor fi noii chestori social-democraţi. Ioan Chelaru este singurul care îşi menţine funcţia din conducere. Vicepreşedintele Cristian Dumitrescu şi chestorii Florin Constantinescu şi Nicolae Moga nu au mai candidat. PSD mai este reprezentat în Biroul Permanent şi de secretarul Ion Rotaru. Noua componenţă a Biroului Permanent al Senatului urmează să fie stabilită în prima zi a sesiunii parlamentare de toamnă, care începe la 1 septembrie.

Neculai Bereanu va face parte din Biroul Permanent al Senatului dar şi din Biroul Permanent Naţional al PSD . « Cred că acest lucru reprezintă un câştig pentru organizaţia PSD Suceava care dovedeşte că este o organizaţie puternică », a declarat Bereanu, care deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

Senatorul PSD Neculai Bereanu a fost ales chestorul Camerei Superioare a Parlamentului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava