Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, Virginel Iordache, a organizat, la finalul săptămânii trecute, o acțiune caritabilă, în care aproape 100 de copii din comuna Drăgoiești au primit cadouri de Crăciun.

„Sărbătorile de iarnă sunt, probabil, cel mai potrivit moment de a aduce bucurie persoanelor dragi nouă. Însă, perioada sărbătorilor, de la an la an, ne face să ne oprim preț de câteva momente pentru a ne gândi și la cei cu care soarta nu a fost tocmai darnică. Această perioada a anului ne face să ne dorim să fim mai buni și să încercăm pe cât posibil să fim aproape de semenii noștri care au nevoie de noi. Și ce poate fi mai frumos decât să privești bucuria sinceră a unui copil, licărirea din ochii lui atunci când un gest mic poate aduce un zâmbet sincer”, a spus Virginel Iordache. În cadrul acțiunii, care a avut loc sâmbăta trecută, senatorul sucevean a împărtășit câteva momente alături de aproape 100 de copii din comuna Drăgoiești care, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, își vor petrece aceste sărbători de iarnă mai frumos. Cei aproape 100 de copii au primit pachete care conțineau hăinuțe, dulciuri și jucării, însă deopotrivă au putut simți și bucuria sărbătorilor.

„Prin această acțiune, credem cu tărie că noi am devenit mai bogați privind entuziasmul și sinceritatea din ochii acestor copii. E luna cadourilor, luna bucuriei, iar bucuria noastră este de a oferi cadouri semenilor noștri”, a declarat senatorul PSD de Suceava.La finalul acțiunii, senatorul Virginel Iordache, alături de care s-a aflat și primarul comunei Drăgoiești, Constantin Popescu, a spus că a cunoscut niște copii minunați cărora au putut să le ofere, dincolo de aceste daruri și un zâmbet sincer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava