Concert pascal
MOPAN Suceava

Senior Software a achiziționat 30% din pachetul de acțiuni al companiei HR Sincron. Cei doi furnizori de soluții software au peste 600 implementări finalizate cu succes în companii precum Porsche România, Regina Maria, Volvo, Băneasa, Delaco, Q-Fort, Rompetrol, Dedeman și mulți alții.

Furnizorul de sisteme integrate Senior Software a intrat în structura acționariatului HR Sincron, achiziționând 30% din acțiunile companiei. HR Sincron este un business pornit în 2007, care oferă companiilor din România și America de Nord o platformă software avansată de resurse umane, prin care sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR:

  • Recrutare și onboarding
  • Administrare de personal
  • Pontaj
  • Salarii
  • Managementul performanței
  • Gestiunea trainingurilor
  • Self-service pentru angajați
  • Comunicare internă

Odată cu acest parteneriat, soluția Sincron HR Software va fi întregită de suita de bugetare și performanță în HR furnizată de Senior Software, oferind astfel o platformă completă de resurse umane, care acoperă toate activitățile, de la bugetare la execuție și analiza datelor.

În cei 14 ani de activitate, echipa HR Sincron a realizat peste 150 de implementări naționale și internaționale, iar portofoliul de clienți al companiei include branduri de renume precum: Groupe Renault România, Farmec, Rewe Group, Libra Bank, Amber, Varta, Ernst & Young, Generali, Miele, Holcim și mulți alții.

Flexibilitatea soluției software permite adaptarea și configurarea în funcție de nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Astfel, platforma Sincron HR Software a fost testată în contexte provocatoare – peste 500 de utilizatori, 40 de locații geografice diferite și 1.000.000 de CV-uri în baza de date, toate simultan pentru același client.

„Decizia parteneriatului cu Senior Software reprezintă o evoluție naturală a relației construite în timp de cele două companii. Un element important în decizie este mindset-ul ambelor afaceri, cu focus pe dezvoltarea și promovarea produselor software proprii, chestiune din ce în ce mai rară pe piața din România. Credem cu tărie că puterea echipelor unite este mai mare decât suma puterilor individuale, prin urmare considerăm că oferta comună pe care o propunem pieței este mult mai consistentă și creează mai multă valoare pe piața românească.”, a declarat Mihai Stanca, Director General HR Sincron.

Odată cu intrarea în acționariatul HR Sincron, furnizorul Senior Software și-a extins portofoliul cu un sistem avansat pentru resurse umane, consolidându-și poziția pe piața din România de unic furnizor cu un pachet complet de softuri integrate pentru managementul afacerilor.

“După 3 ani în care ne-am intersectat în diverse proiecte comune, am decis să punem bazele unui parteneriat mai solid, care ne va permite să ne dezvoltăm împreună. Sinergia între pachetul nostru de sisteme și platforma Sincron HR Software, colaborarea excelentă dintre echipe și nevoia clienților noștri de a accesa un singur furnizor software pentru a acoperi toate ariile de business au fost aspecte cheie care au dus la decizia finală.”, a adăugat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Un alt punct forte al parteneriatului strategic dintre Senior Software și HR Sincron îl reprezintă integrarea excelentă dintre soluția HR și SeniorXRP – platforma ERP web-based pentru afaceri cu activități complexe, oferită de Senior Software. Implementate împreună, cele două sisteme vor oferi managerilor din România oportunitatea de a accesa cele mai noi și performante tehnologii din piață, cu beneficii garantate precum: automatizarea fluxurilor de lucru, gestionarea inteligentă a tuturor activităților și eliminarea operațiunilor fără valoare adăugată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava