• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Dansul sportiv românesc atacă cele mai înalte culmi ale acestui sport pe toate meridianele lumii. Astfel, în acest weekend, pe 13 și 14 octombrie, vine rândul Seniorilor I să demonstreze în ring măestria școlii de dans sportiv românesc. Și nu o vor face oriunde ci la Campionatele Mondiale de Seniori I Standard și Latin care se vor desfășura la Miami, în Statele Unite.

Evenimentul, organizat de Federația Americană și cea Mondială-WDSF, reunește cele mai bune perechi de Seniori I de pe cinci continente.

Între acestea, în lupta pentru un loc pe podium vor evolua și perechile noastre Sorin Dumitru Simon-Florentina Constantinescu, perechea campioană de Seniori I a României și ocupanta locului VIII în clasamentul mondial de Standard Seniori I, Vicecampionii Romaniei la aceasi categorie Adrian si Nicoleta Nedelcu locul IX mondial  precum și de Mihai Sabin Dragnea-Andreea Carmen Dragnea, pereche aflată pe locul 37 în World Ranking List Seniori I Latin.

Sportivii români se află înaintea acestei competiții majore într-o stare perfectă și vor avea de spus un cuvânt greu în aceste confruntări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava