Concert pascal
MOPAN Suceava

Dansul sportiv românesc atacă cele mai înalte culmi ale acestui sport pe toate meridianele lumii. Astfel, în acest weekend, pe 13 și 14 octombrie, vine rândul Seniorilor I să demonstreze în ring măestria școlii de dans sportiv românesc. Și nu o vor face oriunde ci la Campionatele Mondiale de Seniori I Standard și Latin care se vor desfășura la Miami, în Statele Unite.

Evenimentul, organizat de Federația Americană și cea Mondială-WDSF, reunește cele mai bune perechi de Seniori I de pe cinci continente.

Între acestea, în lupta pentru un loc pe podium vor evolua și perechile noastre Sorin Dumitru Simon-Florentina Constantinescu, perechea campioană de Seniori I a României și ocupanta locului VIII în clasamentul mondial de Standard Seniori I, Vicecampionii Romaniei la aceasi categorie Adrian si Nicoleta Nedelcu locul IX mondial  precum și de Mihai Sabin Dragnea-Andreea Carmen Dragnea, pereche aflată pe locul 37 în World Ranking List Seniori I Latin.

Sportivii români se află înaintea acestei competiții majore într-o stare perfectă și vor avea de spus un cuvânt greu în aceste confruntări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava