Dansul sportiv românesc atacă cele mai înalte culmi ale acestui sport pe toate meridianele lumii. Astfel, în acest weekend, pe 13 și 14 octombrie, vine rândul Seniorilor I să demonstreze în ring măestria școlii de dans sportiv românesc. Și nu o vor face oriunde ci la Campionatele Mondiale de Seniori I Standard și Latin care se vor desfășura la Miami, în Statele Unite.

Evenimentul, organizat de Federația Americană și cea Mondială-WDSF, reunește cele mai bune perechi de Seniori I de pe cinci continente.

Între acestea, în lupta pentru un loc pe podium vor evolua și perechile noastre Sorin Dumitru Simon-Florentina Constantinescu, perechea campioană de Seniori I a României și ocupanta locului VIII în clasamentul mondial de Standard Seniori I, Vicecampionii Romaniei la aceasi categorie Adrian si Nicoleta Nedelcu locul IX mondial  precum și de Mihai Sabin Dragnea-Andreea Carmen Dragnea, pereche aflată pe locul 37 în World Ranking List Seniori I Latin.

Sportivii români se află înaintea acestei competiții majore într-o stare perfectă și vor avea de spus un cuvânt greu în aceste confruntări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava