• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că pe o porțiune din strada Mircea Damaschin din cartierul Burdujeni a fost instituit sensul unic de circulație. După o vizită la fața locului, Lucian Harșovschi a precizat că deși lucrările de modernizare nu sunt finalizate încă, urmând să se toarne stratul de uzură, pe o porțiune a străzii Mircea Damaschin, cuprinsă între str. Gheorghe Doja și str. Baladei, a fost instituit sensul unic.

Din momentul de față, pe acestă porțiune se circulă doar dinspre str. Gheorghe Doja spre str. Calea Unirii. „La fața locului, după lungi discuții, deoarece nu sunt mulțumit de ritmul lucrărilor, am smuls o promisiune din partea constructorului că va profita de vremea bună și va finaliza lucrarea anul acesta. La final vom avea trotuare reabilitate, o nouă cale de rulare, sens unic și 61 de locuri de parcare”, a spus viceprimarul Sucevei. El a ținut să precizeze că pentru noile amenajări, 16 mașini au fost înlăturate de pe spațiul verde, care va fi refăcut prin plantare de copaci și regazonare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava