Concert pascal
MOPAN Suceava

Familia lui Şerban Copoţ se confruntă cu o problemă gravă: criza vaccinurilor Infanrix Hexa, obligatorii pentru bebeluşi, pune sub semnul întrebării ceremonia de botez a mezinului solistului.

Criza vaccinurilor Infanrix Hexa, pe care bebeluşii trebuie să îl facă pentru a combate difteria, tanosul, tusea convulsivă, poliomielita, haemophilus influenzae B, hepatita B, dă mari bătăi de cap nu doar oamenilor de rând, ci şi vedetelor. Şerban Copoţ, liderul trupei Animal X şi prezentatorul de la emisiunea „iUmor” (Antena 1) a făcut un apel disperat pe blogul său, potrivit click.ro.

Vedeta are un băieţel care, în curând, va împlini două luni şi pe care nu îl poate vaccina, căci medicul pediatru al micuţului nu are de unde să ia serul cu pricina. “Medicul de familie mi-a zis că nu se găseşte vaccinul respectiv. Am dat o grămadă de telefoane, poate, printr-un noroc, îl găsesc în vreo farmacie din ţara asta. Dar nu am dat de el nici acum. Nu îl vreau gratis, îl plătesc, numai să îl găsesc. Îl caut cu disperare, aşa cum fac milioane de alţi părinţi aflaţi în situaţia mea. Nu este posibil aşa ceva!”, a declarat Şerban pentru Click.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/serban-copot-amana-botezul-copilului-din-cauza-unui-vaccin

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava