Concert pascal
MOPAN Suceava

Șerban Copoț s-a numărat printre vedetele care au participat la cel de-al doilea sezon al emisiunii Asia Express. Inițial, artistul a făcut echipă cu prezentatorul de televiziune Cosmin Seleși, însă când acesta s-a accidentat a fost înlocuit de George Vintilă. Pe lângă inconvenientul schimbării de parteneri, Șerban a mărturisit că s-a confruntat cu multe alte greutăți, potrivit click.ro.

Întrebat despre ce a însemnat pentru el experiența Asia Express, acesta și-a reamintit momentele petrecute în competiție, într-un interviu pentru life.ro.

„A avut un impact pe mai multe straturi…”, a spus el. „E foarte intens, foarte periculos. Când te uiți la televizor vezi doar jocurile de amuletă, nu-ți dai seama de pericol, în trafic, cu oameni beți, drogați la volan, am fost alergați noaptea, am simțit rasismul pe pielea mea, se întâmplă niște chestii. Nu m-am întors alt om, nu am plecat cu nu știu ce iluzii, la fel cum nu am fost vreo nimfă care a plecat în lume: sărăcie și mizerie am văzut și aici, bine, nu la aceeași magnitudine. Dar psihic vorbind, m-am întors la fel”, a mai spus Șerban Copoț.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/serban-copot-despre-partea-neplacuta-de-la-asia-express-am-fost-alergati-noaptea-am

 

Șerban Copoț, despre partea nevăzută de la «Asia Express»: «Am fost alergați noaptea, am simțit rasismul pe pielea mea», 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava