MOPAN Suceava

S-a dat drumul la nunți și botezuri în showbiz! Șerban Copoț, prezentatorul iUmor, și-a botezat fiica sâmbătă, 12 iunie, pe mezina Ada-Noelle, conform click.ro. Șerban Copoț și soția sa, Roxana, au preferat să țină secret botezul micuței. Prezentatorul de la Antena 1 și soția lui au organizat un eveniment discret, la care au participat membri ai familiei și prietenii apropiați. Ulterior, prezentatorul de la „iUmor” a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la botezul mezinei familiei. Ada-Noelle a fost creștinată sâmbătă, 12 iunie, pe o zi ploioasă, dar plină de emoții pentru părinții ei.

“Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră, pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfarşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee”, a scris fostul solist de la Animal X, sub fotografiile de la botez, postate pe contul său de Instagram.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/serban-copot-si-botezat-fetita-secret-primele-poze-de-la-eveniment

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava