Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația județeană a PNL și-a completat Biroul Politic Județean în prima ședință a acestui for de conducere care a avut loc vineri, 5 aprilie. Astfel au fost desemnați prin votul membrilor BPJ secretarul general al organizației județene în persoana lui Viorel Seredenciuc și secretarii generali adjuncți în speță Cristi Crețu și Niculai Barbă.Amintim că alegerile în cadrul organizației județene a PNL au avut loc în data de 22 aprilie în sala mare a Casei de Cultură din Suceava în prezența a aproximativ 1.000 de delegați respectiv parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, simpli membri de partid, alături de care a fost prezent și prim-vicepreședintele la nivel național al partidului, Cătălin Predoiu.Gheorghe Flutur a fost reales în funcția de președinte cu 977 de voturi din cele 984 exprimate.

Cele două funcții de prim-vicepreședinte la nivel județean au fost adjudecate de deputatul Ioan Balan, care se va ocupa de domeniul strategii politice și comunicare, și primarul Sucevei, Ion Lungu, acesta având răspunderi în domeniul politicilor publice.

Delegații la conferința de alegeri au mai ales și opt vicepreședinți, respectiv Dumitru Pardău, Adrian Popoiu, Mihăiță Negură, Gheorghe Niță, Vasile Tofan, Vasilica Miron, Ovidiu Doroftei, Radu Surugiu. Trezorier a fost aleasă Sorina Barbu, președinte al Comisiei de Arbitraj, Georgiana Anca Tabarcea iar președinte al Comisiei de Revizie și Control, Corneliu Cezar Crăciunescu.

Ca membri în Biroul Permanent Județean au fost aleși Vasilică Băițan, Ilie Boncheș, Dan Chidoveț, Gheorghe Coroamă, Grațian Gherghel, Dorel Guliciuc, Cristian Irimie, Decebal Dumitru Isachi, Ioan Moraru, Tudor Plăcintă, Tiberiu Prodan, Gelu Puiu, Tudorel Titianu și Tudor Zdrob. Cei cinci parlamentari ai PNL Suceava, senatorul Daniel Cadariu și deputații Ioan Balan, Angelica Fădor, Bogdan Gheorghiu și Dumitru Mihalescul fac parte de drept din Biroul Permanent Județean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava