MOPAN Suceava

Serena Williams nu a petrecut „nicio zi” fără fiica sa, Olympia, în vârstă de 19 luni.

Faimoasa tenismenă în vârstă de 37 de ani are o fetiță în vârstă de un an și jumătate împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian și, deși a mărturisit că „nu este ușor” să jongleze cu programul ei foarte încărcat, nu are de gând să compromită în vreun fel timpul ei cu micuța.

Ea a spus pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „Sunt o super-mamă. Am petrecut alături de ea fiecare zi de când s-a nîscut. Nu am fost nicio zi despărțite. În ciuda eforturilor mele, în ciuda faptului că mi-am spus ‘Oh, o voi lua cu mine’… A fost o adevărată provocare. Este ceva cu totul nou pentru mine. Cu siguranță nu este ușor și, mai mult, jonglez mai mult decât eram obișnuită. Cred că cea mai nebunească parte mi se pare că acum adaug ‘mamă’ la toate aceste lucruri, asta a fost cel mai greu.”

Serena spune că a învățat foarte multe lucruri despre copii datorită fetiței sale și că privește cu curiozitate către „teribila vârstă de doi ani”. „Mama mea tocmai mi-a spus că Olympia va ajunge curând la faza „teribila vârstă de doi ani”. A fost ceva de genul: ‘Va fi amuzant pentru tine’, iar în mintea mea mi-am spus: ‘Dumnezeule, oare ce vrea să spună cu asta?’ Olympia nu a ajuns încă acolo, dar cu siguranță cade pe jos, a deprins obiceiuri și nu înțelege multe. Învăț foarte multe despre copii și mi se pare extraordinar.”, a mai spus Serena Williams, potrivit sursei citate.

Și, chiar dacă fata ei trece printr-o fază cu ‘tantrumuri’, Serenei mai degrabă „îi pare rău” pentru micuță, decât se enervează pe ea. „Sunt doar copii care nu pot comunica exact cum trebuie, nu știu cum – ei doar vor să te facă să înțelegi ceea ce vor să spună. Iar tu nu îi înțelegi, iar ei se aruncă la pământ și nu mai știu ce altceva să facă. Îmi pare rău pentru ei.”, a adăugat sportiva.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava