Concert pascal
MOPAN Suceava

E scandal în familia Niculescu-Mizil după decesul Doncăi, sora lui Serghei Niculescu Mizil. Serghei s-a înfuriat îngrozitor după declarațiile Oanei Vanghelie, care a vorbit despre copilul la care a trebuit să renunțe Donca, pe vremea relației cu Nicu Ceaușescu, potrivit click.ro.

Donca Sonia, sora lui Serghei Niculescu-Mizil, a murit sâmbătă, 23 octombrie, răpusă de o boală necruțătoare. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, însă relația lor nu a fost acceptată de Elena Ceaușescu. Prezentă și ea la înmormântare, soția lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, a făcut declarații, în premieră, în calitate de nepoată care i-a fost alături până în ultima clipă Doncăi.

Afirmațiile soției lui Marian Vanghelie l-au scos însă din minți pe Serghei Mizil, care a atacat-o dur pe Oana, dezvăluind că aceasta nu ar face parte din familia Niculescu-Mizil! Omul de afaceri a postat pe contul său personal de Youtube un videoclip în care vorbește despre familia Niculescu-Mizil.

Serghei Mizil susține că soția lui Marian Vanghelie nu are practic niciun grad de rudenie cu el sau cu sora lui, Donca, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/serghei-mizil-atac-dur-la-sotia-lui-marian-vanghelie-sa-termine-odata-cu-aberatiile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava