• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Șeful Serviciului de Ambulanță Suceava, medicul Alexandru Lăzăreanu, a anunțat că va căuta fonduri pentru renovarea viitorului sediu al subunității din Vatra Dornei. El a declarat că subunitatea funcționează la Spitalul Municipal, dar trebuie să plece de acolo, întrucît instituția medicală are nevoie de spațiu.

Doctorul Lăzăreanu a mai spus că Primăria Vatra Dornei a pus la dispoziția Ambulanței clădirea fostei băi comunale, însă aceasta trebuie renovată. Investiția este estimată la 250.000 de lei. Alexandru Lăzăreanu a adăugat că va încerca să obțină banii pentru renovare de la Consiliul Județean, Primărie și sponsori, după ce Ministerul Sănătății a transmis că nu dispune de fonduri în acest sens. El a precizat că Ministerul Sănătății nu a alocat nici un ban pentru investiții Serviciului de Ambulanță Suceava nici în 2017 și nici anul acesta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava