MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în perioada 16-20 mai 2022, activitatea de examinare practică a candidaților la proba de traseu va fi susținută beneficiind de aportul a 11 examinatori delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară. Cei 11 examinatori delegați și cei trei examinatori proprii ai Serviciului de Permise Suceava își vor desfășura activitatea atât în municipiul Suceava (pentru categoriile A, B, BE, C, CE și D) cât și în municipiul Fălticeni (doar pentru categoria B).

Pe de altă parte, conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava a făcut un apel la toți candidații care au programare în perioada 18 iulie – 20 noiembrie 2022 să manifeste disponibilitate și să dea curs solicitărilor de reprogramare pentru perioada 16 mai – 15 iulie. „În caz contrar toate demersurile întreprinse până în acest moment pentru reducerea decalajului dintre data examinării teoretice și a celei practice nu vor avea finalitatea așteptată”, a transmis conducerea instituției.

Serviciul de Permise Suceava face apel la candidații pentru proba de traseu să accepte să fie reprogramați mai repede, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava