Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în zilele de 15 și 16 octombrie a.c., Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava a desfășurat activități de lucrul cu publicul în ceea ce privește examinarea candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto.

Comisiile de examinare alcătuite din lucrători din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui (9 examinatori), respectiv Suceava (3 examinatori) au susținut examinarea a 220 candidați pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, CE și D, 142 dintre aceștia fiind declarați admiși.

Prefectura Suceava a informat că în cadrul eforturilor care se fac în vederea reducerii intervalului de timp scurs între susținerea probei teoretice, respectiv a celei practice, ca urmare a demersurilor întreprinse de prefectul județului activitatea S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava va beneficia în următoarea perioadă de sprijin din partea a patru servicii similare din țară: Botoșani, printr-un examinator în perioada 03.10. – 28.10.2022, Alba, prin doi examinatori în perioada 24.10. – 28.10.2022, Mureș, prin doi examinatori în perioada 31.10. – 04.11.2022 și Vâlcea, printr-un examinator în perioada 24.10. – 11.11.2022.  „De asemenea, sunt în curs procedurile de angajare derulate de Direcția Generală de Permise și Înmatriculări București pentru un ofițer și doi agenți de poliție care au promovat examenul în luna septembrie, precum și cele de transfer a doi agenți examinatori din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  – Serviciul Poliției Rutiere Suceava, creîndu-se astfel premisele desfășurării unei activități de examinare mai susținute la nivelul S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava