Concert pascal
MOPAN Suceava

De Ziua Pașaportului Românesc, Direcția Generală de Pașapoarte a transmis că începând din data de 20 martie 2023, serviciul de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte a fost transferat pe HUB-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne (hub.mai.gov.ro/epasapoarte).  Această platformă va constitui nucleul digitalizării serviciilor publice electronice prestate de structurile Ministerului Afacerilor Interne și care, în viitor, va putea fi utilizată și pentru efectuarea programărilor pentru serviciile prestate de celelalte structuri ale ministerului.

Direcția Generală de Pașapoarte a mai informat că pentru a celebra Ziua Pașaportului Românesc, împreună cu Romfilatelia a fost introdusă în circulație o emisiune aniversară de mărci poștale – o abordare inedită în peisajul filatelic românesc.

De asemenea, începând cu data de 16 martie 2023, aproximativ 200.000 de persoane care au solicitat emiterea unui pașaport simplu electronic îl vor primi într-un plic aniversar pus la dispoziție de Compania Naţională „Imprimeria Naţională” S.A., al cărui design a fost stilizat de specialiști din cadrul Direcției Generale de Pașapoarte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava