MOPAN Suceava
Serviciul de salubrizare menajeră a municipiului Suceava poate fi scos la licitaţie. Consilierii locali au aprobat miercuri proiectul privind demararea procedurii de delegare a gestiunii servicului public de salubrizare menajeră prin concesiune după ce la şedinţa precedentă acesta a picat « graţie » votului negativ al consilierilor PSD şi ALDE. Contractuld e concesiune va fi încheiat pe o durată de 12 ani.
Viceprimarul Lucian Harșovschi, cel care s-a ocupat de realizarea noului contract de salubrizare menajeră pentru următorii 12 ani , în colaborare cu serviciile de specialitate dar și cu consilierii locali, a declarat că operatorul va aeva obligaţia de a investi în amenajarea a 200 de puncte subterane de colectare a gunoiului, două noi locuri de joacă pentru copii, dotarea caselor cu câte două pubele şi montarea a minimum 1.000 de coşuri stradale de gunoi.
« Noutatea acestui nou contract față de cel existent cu „buncăre de suprafață” constă în faptul că vor fi realizate 100 de puncte de colectare îngropate și 100 de puncte semi-îngropate. Mai mult, proprietarii de case vor primi o dată la 6 ani câte 2 pubele (deșeuri normale/reciclabile). Tot în contract este stipulată montarea a 1.000 de coșuri de gunoi stradale și obligativitatea noului operator de a face două locuri de joacă de 500 mp anual cu suprafață cauciucată, un lucru foarte important », a spus Harşovschi.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava