MOPAN Suceava

Serviciul de stare civilă al Primăriei Suceava care în prezent își desfășoară activitatea într-un spațiu necorespunzător la subsolul instituției se mută într-o locație nouă situată pe strada Nicolae Bălcescu. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a menționat că în spațiul de pe Nicolae Bălcescu funcționează cu chirie Banca Românească contract care a expirat și care nu va mai fi prelungit. ”Primăria caută demult un sediu în care să se mute starea civilă având în vedere faptul că spațiul în care se desfășoară ceremoniile este necorespunzător acolo la subsolul Primăriei. Am găsit o oportunitate. Primăria are un spațiu pe strada Nicolae Bălcescu care a fost închiriat sucursalei Banca Românească. A expirat contractul și cu toată politețea le-am spus celor de la Banca Românească că nu le mai pot prelungi contractul. Ca atare vom muta serviciul de stare civilă  acolo”, a spus primarul. Lungu a precizat că în ședința deliberativului de mâine de la bugetul local vor fi alocați 50.000 pentru proiectul de amenajare și spațiului respectiv și 500.000 de lei pentru lucrări.

”Vrem să amenajăm un sediu frumos să facem un proiect deosebit din punct de vedere arhitectural în așa fel încât să avem o sală frumoasă corespunzătoare pentru acest moment important din viața tinerilor atunci când își unesc destinele. Sperăm ca până în primăvară să putem da în funcțiune noua sală pentru ceremonii de căsătorie”, a spus Ion Lungu.

Serviciul de stare civilă al Primăriei Suceava se mută din subsolul instituției într-o locație nouă pe strada Nicolae Bălcescu, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava