MOPAN Suceava

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeza, in perioada 16 – 29 iunie 2016, trei sesiuni de informare cu privire la lansarea prioritatii de investiții 2.1. ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – 2.1.A Microîntreprinderi din cadrul POR 2014 – 2020. Sesiunea de informare de la Suceava va avea loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, joi, 16 iunie a.c., începând cu ora 10:30.

Pentru acest apel de proiecte pot solicita finanțare societățile comerciale și cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, au mai mult de un an de activitate si profit din exploatare inregistrat in anul 2015 și care investesc în mediul urban. Pot primi finanțare investițiile care constau in construirea, modernizarea și extinderea spațiilor de producție sau prestare a serviciilor.

În Regiunea Nord-Est, alocarea financiară disponibilă în cadrul acestui apel de proiecte este de 40,99 milioane euro.

Accesul la evenimente va fi posibil exclusiv in baza confirmarii de participare la tel/fax : 0233 224167 sau e-mail: info@adrnordest.ro. Avand in vedere interesul crescut pentru acest tip de evenimente, pentru a asigura accesul echitabil la informatii, recomandam participarea a maxim 3 reprezentanti din cadrul aceleiasi institutii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava