MOPAN Suceava

Cele mai distractive zile încep la Iulius Mall Suceava! Week-end-ul petrecut în îndrăgita destinaţie de shopping şi relaxare aduce surprize pentru întreaga familie: târg dedicat obiectelor cu patina timpului, lecţii de dans pentru toate vârstele, ateliere de creaţie în compania clovnului Bobo şi o petrecere techno la Strikers Club.

De vineri până duminică, în perioada 4 – 6 septembrie 2015, cei pasionaţi de obiectele simbol ale trecutului sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Colecţionarii vor prezenta publicului de la parterul Iulius Mall Suceava cele mai frumoase piese care reprezintă culturi diferite. Decoraţiuni, piese de mobilier, tablouri, argintărie, filatelie, numismatică, bijuterii, ceasuri vintage şi alte articole înnobilate cu valoarea trecerii timpului vor fi expuse, spre încântarea celor care doresc să admire şi să cumpere obiecte cu adevărat speciale.

Vineri, 4 septembrie, de la ora 22.30, Club Strikers organizează o petrecere inedită. Clienţii îl vor putea asculta pe Argatu`, într-un program de muzică techno în combinaţie cu ritmurile folclorului românesc. Preţul biletului este în valoare de 20 de lei.

Ziua de sâmbătă aduce activităţi antrenante pentru prichindei. De la ora 16.00, în zona KidsLand, cei mici sunt aşteptaţi la o sesiune prelungită de distracţie, alături de clovnul Bobo. Îndrăgitul lor prieten îi va învăţa arta origami în cadrul unor ateliere tematice. Petrecerea va fi condimentată cu surprize dulci, concursuri amuzante şi premii pentru pofta lor de joacă.

Duminică, de la ora 17.00, clienţii Iulius Mall Suceava primesc invitaţie la dans. Cei care adoră să se mişte pe ritmuri antrenante vor avea şansa să înveţe paşii unor stiluri de dans latino. Iniţiaţi, începători sau simpli curioşi vor fi ghidaţi de profesioniştii Salsa Family, la parterul Iulius Mall, în minunata lume a dansurilor caraibice, salsa, bachata şi merengue. Cei mai curajoşi dintre clienţii care vor accepta provocarea ritmată vor fi răsplătiţi cu meniuri în food court.

Până pe 20 septembrie, Iulius Mall te ajută să „iei cu tine distracţia la şcoală”. La campanie participă toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate, se prezintă cu bonurile la Centru Info şi completează taloanele speciale. În urma tragerilor la sorţi, care se vor desfăşura pe 6, 13 şi 20 septembrie 2015, cei mai norocoşi trei clienţi Iulius Mall vor câştiga premii de ultimă generaţie: consolă Xbox One cu senzon Kinect. Zilnic, primii 166 de participanţi vor primi cadouri instant, în funcţie de norocul lor: selfie stick-uri, stick-uri memorie USB, încărcătoare portabile, căşti headphones, căni personalizate, rechizite, vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava