Concert pascal
MOPAN Suceava

Surpriză de proporții pentru cei care urmăresc cu drag emisiunea „Chefi la cuțite”! Producătorii aduc telespectatorilor o schimbare la care nu s-ar fi așteptat! Emisiunea culinară va fi prezentată de două prezențe feminine, nu de una singură, așa cum știam că s-a întâmplat până în prezent, potrivit click.ro.

„Chefi la cuțite” a ajuns la sezonul cu numărul 10, iar cu această ocazie producătorii s-au gândit la o schimbare care, să sperăm, că va fi pe placul celor aflați în fața micilor ecrane. Irina Fodor șI Gina Pistol vor face echipă și vor discuta cu concurenții, dar și cu cei trei chefi gata să jurizeze cu exigență preparatele care le sunt așezate pe pupitru.

Gina Pistol a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus cu doar două zile înainte de începerea filmărilor, așadar Irina Fodor a fost chemată pentru a o înlocui. Gina a revenit cu forțe proaspete în platou, însă producătorii au decis să păstreze formula cu două prezentatoare tocmai pentru a oferi un aspect fresh sezonului care marchează zece ani de la debutul emisiunii culinare.

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/gina-pistol-si-irina-fodor-fac-echipa-2195974.html

Sezonul 10 al emisiunii «Chefi la cuțite», plin de surprize! Gina Pistol și Irina Fodor fac echipă, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava